FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Prosinac u uredu lakše ćemo podnijeti uz ovo simpatično božićno drvce!

Viktoria Mikulić 02. studenoga 2023.

Imate li na umu osobu kojoj biste poklonili ovaj ljupki dekor?

Djed Božićnjak glavni je lik u našim životima svakog prosinca. Čak i kada nas netko rastuži ili iznervira, uvijek se sjetimo njegove pojave, duge bijele brade i crvenog kostima koji nam odmah izmame osmijeh na licu. U djetinjstvu smo željno iščekivali njegov dolazak i ostavljali mlijeko i keksiće samo kako bismo mu se svidjeli, i možda dobili pokoju sitnicu.

Baš kao što uređujemo svoje domove prije blagdane, isto tako bismo pozornost trebali pridati i našem uredu, jer ruku na srce, tamo provodimo najviše vremena u danu.

Svaki pogled na radni stol bit će zasigurno dražesniji ako na isti postavite teglicu u obliku Djeda Božićnjaka s mini umjetnim božićnim drvcem na kojem su postavljene šarene kuglice. Iako ovu teglicu možete postaviti bilo gdje, u uredu će se zaista savršeno uklopiti.

Ovaj ljupki dekor pronašli smo na Next web trgovini po cijeni od € 13 i vjerujemo da će se svidjeti mnogima. Bez obzira naručite li ovu božićnu jelku za sebe ili nekome poklonite ovaj prekrasan poklon ususret Adventu, sigurni smo da će vam uljepšati prosinac.

Ponekad su sitnice te koje znače mnogo i ne moramo potrošiti čitavo bogatstvo kako bismo nekog usrećili, već je dovoljno jednom malom gestom ljudima oko nas pokazati koliko nam znače.