FOTO by River Island

Moda

Prosinac nas zove na party! Šljokičasti plavi kombinezon naš je blagdanski favorit!

Viktoria Mikulić 07. studenoga 2022.

Ovaj upečatljiv primjerak idealan je za sve koji se žele istaknuti iz mase…

Još malo i zakoračit ćemo u najčarobnije razdoblje u godini, prepuno raznih događanja, od poslovnih domjenaka do obiteljskih okupljanja i izlazaka s našim najdražim prijateljima. Puno je razloga zbog kojih se vrijedi dotjerati. Mi smo upravo pronašli novitet koji će vam pružiti izgled poput „božićnog poklona“.

River Island glitter kombinezon savršena je alternativa haljinama u prosincu

Ako zamišljate osobu kao božićni poklon, mogli bismo reći da ste upravo pronašli pravu, u vidu ovog famoznog šljokičastog kombinezona koji dolazi s potpisom britanskog brenda River Island. Također, kada bismo na neki način mogli slikom opisati prosinac, ovaj kombinezon svojom bi pojavom  ispričao bi tisuću riječi.

Iako su najzastupljenije blagdanske boje crvena i zelena, nama je upravo ovaj model u plavoj boji asocijacija na sve ono lijepo što je pred nama. Prepun šljokica, ističe struk i noge na jedan elegantan način. Krasi ga i mašna koja se nalazi na prednjoj strani, a koja je finalan touch baš poput one na božićnom poklonu.

Uz njega će najbolje pristajati klasične hulahopke kako bi u potpunosti došao do izražaja, kao i salonke ili sandale, ako vam svečanost na kojoj ćete prisustvovati to dopusti.

Zakoračite i vi u najmagičnije razdoblje s ovim stylish kombinezonom u svom ormaru, koji će biti vaš glavni adut na svim partyjima. Naručiti ga možete online po cijeni od £69.00.