FOTO by 2.hm.com

Elegant

Pronašli smo tople H&M Minnie rukavice za vašu skijašicu!

Antonija Andabak 07. prosinca 2020.

Ove vodootporne rukavice dolaze i u Frozen varijanti kao dražestan poklon ispod bora!

Mališani već u najranijoj dobi pokazuju interes za modno usklađivanje boja i uzoraka pa im ponekad ni najekstravagantniji dizajneri današnjice nisu do koljena. Zimske kombinacije dozvoljavaju im da budu kreativni, osobito djevojčice koje uzorke štramplica mogu kombinirati s haljinama, tunikama i hlačicama.

Ipak, zima je vrijeme kada valja posebnu pozornost obratiti na slojevito odijevanje te toplije komade koji će grijati pri bezbrižnom igranju na niskim temperaturama! Djeci mnogo znači dugotrajno igranje na svježem zraku, ali i roditeljima, osobito ako znamo da sve više djece vrijeme provodi igrajući kompjuterske igrice ili one na mobitelu.

Istaknimo važnost zimskog accessoriesea poput kape, šala i rukavica koji će vašim mališanima osigurati upravo gore spomenutu višesatnu igru s vama ili svojim vršnjacima, a sigurni smo da veselju neće biti kraja kada padne snijeg i kada valja napraviti prvog snjegovića! Vašoj će princezi pritom dobro doći H&M rukavice u baby pink boji s likom Minnie Mouse!

Rukavice su tople, vodootporne i lijepo se stežu visoko oko zglobova kako bi dječje ruke zaštitilo od vjetra i ulaska snijega pri igranju. Rukavice u divnoj nježno-pink nijansi naišle su na veliki interes roditelja, baka i djedova koji žele još malo razmaziti princezu, pa se tako iste mogu naći pod borom!

Ako mala skijašica ipak više voli Frozen ekipu, postoji opcija kupovine rukavica s likom Else, Anne i Olafa u boji lavande ili vibrantno pink rukavica s Disney princezama.

Cijena je 75,00 kuna, a možete ih naručiti OVDJE.