FOTO by vivre

Dekor

Pronašli smo svjetiljke i stolne lampe od kojih zastaje dah

admin 30. siječnja 2021.

Oduševili su nas oblici leptira, labuda ili sove...

Ako želite naglasiti jedinstvenost rasvjetnih tijela pronašli smo nekoliko modela koji bi mogli zadovoljiti sve vaše apetite. Tiffan y Luz je španjolska tvrtka s iskustvom od skoro pola stoljeća u stvaranju posebnih rasvjetnih tijela.

Njihovi modeli izgledaju kao da su dio neke izložbe u muzeju umjetnosti, a mi smo se na prvi pogled zaljubili u njih nekoliko.

Unutar kolekcije mogu se pronaći prava remek djela, a za one zaigranije tu su i motivi koji će vas oduševiti.

Lampa u obliku leptira, labuda ili sove apsolutni su favoriti, a osim samog dizajna krase ih i jarke boje i materijali koji opravdavaju cjenovni rang proizvoda.

Osim navedenih favorita tu je i još nekoliko modela koji su ukrali našu pozornost i koji su dokaz da i sitni inventar u vašem domu može biti dio prekrasne dekoracije.

Proizvodi su izrađeni kroz složen postupak koji zahtijeva strpljenje, nježnost i korištenje materijala visoke kvalitete. Brand Tiffan y Luz je postao referentna točka stručnosti, kvalitete i ekskluzivnosti u industriji rasvjetnih tijela.

Sve odabrane modele, ali i više možete pronaći unutar Vivre web trgovine, ali spremite se na paprene cijene, jer ovi proizvodi spadaju u sferu umjetnosti.