FOTO by amazon.de

Dekor

Pronašli smo solarne lampe kao stvorene za ljubitelje vina!

Una Lora Banjac 10. srpnja 2024.

Prava romantika...

Svaka osoba koja svoju dozu užitka nalazi i u čaši crnog ili bijelog vina, sigurno obožava i bobičasto voće od kojeg se ono proizvodi. Naravno, riječ je o grožđu – ukusnom i slatkom voću koje je poznato još iz doba Stare Grčke i Rima.

Već su tada njihovi vladari i carevi uživali u njegovim ukusnim plodovima, ali i u fermentiranoj verziji tj. ukusnom vinu kojeg obožavaju i suvremeni ljudi!

amazon.de

Ako poznajete nekoga tko prije svih drugih alkoholnih pića stavlja vino, ili ste i sami ta osoba – onda imamo nešto kao stvoreno za vaše oči.

amazon.de

Naime, pronašli smo solarnu dvorišnu lampu u obliku malenih grozdova. Njena topla LED svjetla koriste sunčevu energiju za napajanje koja se automatski pali kada je mrak, a isključuje tijekom dana.

Tako da ovo vrtno grožđe danju može poslužiti kao ukras za cvijeće, a noću se pretvara u romantična svjetla iz bajke!

amazon.de

Ove su šarmantne lampice višenamjenske i vodootporne, a imaju čak osam načina osvjetljenja te možete birati između više boja – bijelog grožđa, crnog grožđa i dvobojne kombinacije.

amazon.de

Fleksibilne žice se mogu lako konstruirati u željeni oblik te omotati oko debla ili sjenice što ih čini zaista idealnim ljetnim dekorom za vaš vrt ili balkon.

Ako vam se svidjela ova zanimljiva solarna lampa, svakako ju možete kupiti purem amazon.de službene stranice po cijeni od 39,99 EUR.