FOTO by Firebox

Dekor

Pronašli smo savršenu čašu za sve ljubitelje Titanica

admin 20. svibnja 2021.

Poznaješ osobu koja je film pogledala bezbroj puta?

Zašto se, zaboga, Leonardo Di Caprio nije popeo na splav koji je pripremio za Kate? Zašto se Kate nije pomaknula i pokušala spasiti svog dragog?

Čak i nakon dvoznamenkastog broja gledanja filma Titanic neke nam stvari nikad neće biti jasne, ali svi ćemo se složiti da je ovaj film jedna od najboljih ljubavnih drama koju smo ikad gledali.

Bez obzira na to što film traje preko tri i pol sata uvijek smo ga spremni pogledati opet, opet i opet.

Jeste li znali da je glavni pekar na Titanicu Charles John Joughin preživio plutanje u ledenoj vodi zahvaljujući povećoj količini alkohola kojim se natakao tijekom potonuća i koja ga je ‘grijala‘ do pojave spasilaca.

Alkohol je pomogao pekaru da preživi, a vama čaša omiljenog pića može pomoći da po tko zna koji put preživite srcedrapateljski kraj filma.

Upravo smo pronašli čašu “brod koji tone” i sigurni smo da bi ju svaki fan trebao imati u svojoj kolekciji.

Ova čaša bit će savršen dodatak za sve one koji po stoti put odluče pogledati film i sigurni smo da će koji decilitar gin tonika ublažiti tugu koja vas uvijek čeka na kraju filma.

Prije nego čašu napunite omiljenim alkoholnim pićem stavite par kockica leda i rekonstruirajte događaj koji je prethodio potonuću Titanica. Sigurni smo da je ovo čaša koji bi svaki ljubitelj Leonarda i Kate želio u svojoj vitrini, a može biti i odličan poklon.

Ispunite čašu svojim omiljenim pićem i pripremite se na brodolom života.

Čašu “brod koji tone” pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 12,99£.