Pronašli smo savršen jastuk za “spooning” parove

Engineer 12. veljače 2019.

Ljubav je ponekad toliko jaka da tokom spavanja zauzimamo najneudobnije poze

…ali i tome je došao kraj! Ako ste vi jedan od onih parova koji prije spavanja obavezno zauzimaju “žlica” poziciju spavanja onda ste svjesni koliko ta pozicija postaje neudobna nakon otprilike pola sata.

Osoba koja je s vanjske strane “spooning” pozicije snosi veći teret i najbolje zna kako je to kad ruka utrne ispod jastuka.

Obično “spooning” traje pola sata i nakon neuspjelog pokušaja obje osobe zauzimaju idealnu poziciju u kojoj će moći zaspati. No kako bi romantika trajala čitavu noć pronašli smo jastuk idealno dizajniran za ovu pozu.

Plastične rebraste letvice daju oblik jastuku koji omogućuje da se vaša ruka zavuće ispod njega. Takvim pristupom spavanju vaša ruka ne trpi, teret je na jastuku stoga promjena poze kroz pola sata više neće biti potrebna.

Ovaj jastuk izumio je upravo frustrirani par koji nikako nije mogao shvatiti kako nešto slično već odavno nije na tržištu.

Ako ste se i vi prepoznali u mukama velikog broja parova vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke i priuštite vašoj vezi spooning poziciju čitave noći.

Ovaj jastuk pronašli smo na Coodlepillow web shopu po cijeni od 65$.

Podijeli članak