Dekor

Pronašli smo prve primjerke preslatkih božićnih čizmica koje ćemo objesiti na kamin

Krešimir Šustić 10. studenoga 2020.

Svaka od njih se može personalizirati imenom po želji

Sivo, tmurno i maglovito vrijeme u nama budi osjećaj sjete za sunčanijim i toplijim danima u kojima smo bezbrižno i s velikim osmijehom na licu uživali na otvorenom.

Osim trendi komada odjeće, obuće i modnih dodataka koji su zablistali u izlozima omiljenih high street trgovina, pozitivna stvar je ta što polagano ulazimo u najljepše doba godine.

$24,99

Tako ćemo uskoro moći uživati u čarobnim šetnjama gradskim ulicama koje će biti ukrašene šarenim lampicama i raznim dekoracijama kako bi u nama probudile pravi blagdanski duh.

S obzirom na to da ono najbolje od zimske sezone tek dolazi, prošvrljali smo web shopovima s namjerom da pronađemo prigodne ukrase kojima ćemo obogatiti naše životne prostore.

$9,50

U moru različitih dekorativnih predmeta kojima ćemo obogatiti božićnu jelku, terase, prozore i ostalo, posebnu pažnju su nam privukle neodoljive pletene čizmice koje stavljamo na kamin.

59,00 kn

Dolaze u raznim veličinama i s raznim motivima koji će unijeti blagdanski štih u šarmantnom izdanju s Djedom Božićnjakom, sobom, snjegovićem, orašarom i omiljenim Disneyjevim junacima, Mickey i Minnie Mouseom.

$24,99

Posebno nas veseli činjenica da ih možemo personalizirati imenima kako bi se točno znalo koja je čija i tko je zasluženo dobio najveći poklon od djedice.

Komplet – $ 41,99

Iako će nam ovogodišnji blagdani biti drugačiji nego što smo na to navikli, mi ćemo ih sami napraviti nezaboravnima u krugu najdražih ljudi.

Komplet – $ 66,00