FOTO by Amazon

Dekor

Pronašli smo preslatke staklene kupole u obliku srca za zalijevanje biljaka!

Viktoria Mikulić 09. veljače 2024.

Za sve koji prečesto izbivaju iz svoja četiri zida, kao i za sve poklonike ljubavi...

Bez obzira jeste li ljubitelj biljaka ili vam održavanje istih baš ne ide od ruke, svi bismo se složili da je zaista lijepo imati zelenilo u svom domu. Isto ne samo da upotpunjuje prostor već donosi neku novu svježinu našem interijeru.

Ako puno radite i gotovo nikada niste kod kuće ili planirate romantično putovanje u mjesecu zaljubljenih i niste sigurni tko će održavati vaše biljke, ususret Valentinovu pronašli smo savršeno rješenje koje svojim dizajnom osvaja na prvi pogled.

Na Amazonu smo istražili staklene kupole koje služe za zalijevanje vaše biljke kada ste odsutni ili na odmoru, te pronašli primjerke u obliku srca koji su nas potpuno raznježili.

staklene kupole

Ove staklenke za zalijevanje biljaka napunite vodom i ubacite u zemlju kako bi voda polako otpuštala. One mogu zalijevati biljke čak do 2-3 tjedna (ovisno o različitim okruženjima, tlima i vrstama biljaka).

Ova preslatka staklena srca za zalijevanje vaš su pomoćnik kada god niste kod kuće. S povjerenjem možete izaći, bez brige o tome da vaše biljke neće dobiti dovoljno vode ili da će je imati previše.

staklene kupole

Prikladne su za biljke u posudama koje zahtijevaju malu količinu zalijevanja.

Savršene su za sobne biljke, vanjske biljke, lončanice i viseće biljke. Ako i vi želite ovaj praktičan dekor koji će uljepšati svaku teglicu s biljkom, set od dva srca možete naručiti putem Amazona po cijeni od $7,69!