FOTO by christmastreeworld

Dekor

Pronašli smo pola božićnog drvca za sve one koji muku muče s malenim prostorijama

Krešimir Šustić 09. listopada 2020.

Odlično rješenje za uštedu prostora u manjim domovima, a samim time i ušteda po pitanju božićnog nakita.

S obzirom na to da su police nekih trgovina već zablistale u bliještećem izdanju, ta činjenica definitivno nagovještava da ćemo uskoro uploviti u najveseliji period u godini.

Domovi i gradske ulice će vrvjeti od šarenih lampica i ukrasa koji će u nama probuditi osjećaje topline i radosti, te nas samim time učiniti sretnijima.

No prije nego se bacimo u ukrašavanje naših životnih prostora, trebamo odabrati prigodne dekoracije kojima ćemo unijeti božićni duh u naše interijere.

Iako većina nas čuva kuglice koje smo naslijedili od naših mama i baka, svake godine izlazi mnoštvo noviteta zbog kojih smo spremni ispeglati kartice.

Najposebnija i jedna od najbitnijih stvari Badnje večeri je ukrašavanje božićnog drvca, koji možemo nabaviti u prirodnoj ili umjetnoj verziji, neovisno o veličini koja nam pristaje u prostoru.

Radi se samo o polovini jelke, koja je sklopiva i stvorena da se nasloni na zid kako ne bi zauzimala mnogo mjesta.

Jednako je upečatljiva kao i originalan oblik, visoka je 152 cm, a dolazi u kompletu sa šarenim ili jednobojnim led lampicama.

Polovina drvca je izvrsno rješenje za uštedu prostora u manjim prostorijama i domovima, a samim time i ušteda po pitanju nakita.

Svoj primjerak u nekoliko nijansi zelene možete nabaviti na LINKU po cijeni od £35.99.