FOTO by Reserved

Obuća

Pronašli smo odlične natikače za sve kojima su dosadile kopije popularnih Hermesica!

Una Lora Banjac 11. srpnja 2024.

Baš su WOW

Ljeto ne možemo zamisliti bez dosta stvarčica i modnih dodataka među kojima će se na vrhu popisa zasigurno naći elegantne natikače koje u najtoplijem dijelu godine jednom riječju obožavamo.

Reserved

Zadnjih su par godina sve popularnije natikače koje svojim izgledom podsjećaju na popularne i obožavane Hermes modele, no ako su vam takvi modeli dosadili i tražite nešto upečatljivije i zanimljivije, onda smo pronašli model obuće uz koje će vam ljetna sezona postati još slađa.

Naime, u trgovini Reserved smo naišli na tri varijante prekrasnih natikača s metalnom kopčom.

Reserved

Krasi ih kvadratni vrh te elegantni dizajn koji se savršeno uklapa u svaki outfit! Birati možete između tri različite boje – bijele, crne i nama najdraže sive s notom zagasito tirkizne.

Reserved

Ove su sandale ravnog potplata što garantira udobnost, a kombinirati se mogu na haljine, lanene hlače, suknje i šorceve – jednom riječju na sve!

Reserved

Mi bismo ih najradije nosili na maksi dugu haljinu u kombinaciji s torbicom iste boje, a cijeli look bi upotpunili metalnim nakitom i neizostavnim sunčanim naočalama bez kojih također ne možemo zamisliti godišnji odmor i ljetne provode.

Ako su se i vama svidjele ove chic natikače, svakako ih škicnite u najbližoj Reserved trgovini ili ih naručite putem Reserved službene stranice po cijeni od 35,99 EUR.