FOTO by temu

Modni dodaci

Pronašli smo naušnice kao stvorene za pijanku i izlazak s frendicama!

Una Lora Banjac 17. lipnja 2024.

Koje piće vi birate?

Ljeto je godišnje doba predviđeno za maksimalnu uživanciju i opuštanje, a osim kupanjem, sunčanjem i dobrom hranom, sigurno se volimo nagraditi i ukusnim alkoholnim pićem te čašicom razgovora s našim omiljenim ljudima.

Kada nam napokon počne dugoočekivani godišnji, jedna stvar je 100 % sigurna – to moramo proslaviti čašicom omiljenog alkoholnog pića tako da uvertira u vrijeme predviđeno za naš zasluženi odmor bude na mjestu i krene u maksimalno opuštajućem tonu!

temu

Neki od nas biraju kvalitetno crveno vino, drugi slatki koktelčić, a treći pjenušavi klasik poput pive – koje god alkoholno piće bilo vaš prvi izbor, imamo savršene viseće naušnice koje će se izvrsno slagati s pićem iz vaše čaše.

temu

Naime, na službenoj stranici online trgovine temu, pronašli smo 6 pari visećih naušnica koje su doista upečatljive, kreativne i vrlo posebne!

temu

Ljubiteljice vina ostat će oduševljene jer njihovog omiljenog pića u obliku naušnica ima najviše, no izbora ima i za vatrene ljubiteljice drugih napitaka.

temu

Ovakve naušnice su kao naručene za ludi izlazak s frendicama do kasno u noć te privlačenje pogleda i komplimenata!

temu

Ove se šarmantne naušnice mogu naručiti za otprilike 2 EUR, ovisno o modelu, što je poprilično smiješna cijena za jedan toliko upečatljiv modni dodatak.

temu

No, sada preostaje samo jedno pitanje. Koje piće, pardon, naušnice vi birate?