FOTO by Fluffy food

Dekor

Pronašli smo najživahnije ručnike za plažu po super cijenama!

Una Lora Banjac 25. lipnja 2024.

Ananas, sladoled, avokado, koktel, muffin, pizza ili pak donut?

Ljeti su nam tri misli neprestano u glavi, a to su more, plaža i kad idemo? Godišnji još malo kuca na vrata, kofer čeka da ga napunimo, a plaža i more čekaju samo nas i naš osmijeh.

Ako se još uvijek niste snašli i nemate najupečatljiviji ručnik ove sezone – ne brinite! Naime na stranici fluffy food, pronašli smo najživahnije ručnike za plažu pored kojih se svi drugi mogu sakriti.

Možete birati između ručnika u obliku ananasa, sladoleda, avokada, koktela, muffina, pizze i krafne! Poprilično dobar izbor, zar ne?

Ovakvi ručnici su kao stvoreni za najluđe ljeto, more komplimenata i najljepše Instagram fotografije koje će krasiti vaš feed.

Mislimo da za koji god se odlučili – nećete pogriješiti jer osim što su ultra chic, ovi su ručnici napravljeni od najmekanije mikrofibre koja je savršeno ugodna je za vašu kožu.

Mikrofibra upija vodu puno bolje nego ručnici od pamuka, a dimenzije ovih ručnika su otprilike 150cm što je prikladno da dvije osobe udobno sjede nudeći dovoljno prostora i za djecu ili kućne ljubimce.

Ovi su ručnici vrlo izdržljivi i lako se peru, a osim za plažu mogu poslužiti kao prostirka za jogu ili piknik!

Ako su i vama ovi ludi ručnici zapeli za oko, svakako ih čekirajte preko fluffy food službene stranice!