FOTO by nextdirect.com/hr

Dom

Pronašli smo najsvečaniji božićni krevetić za naše njuškice!

Viktoria Mikulić 22. prosinca 2022.

U obliku omiljenog božićnog pudinga…

Za sve ljubitelje kućnih ljubimaca, vlasnike istih i zaljubljenike u Božić, božićne dekoracije, lampice, božićne slastice, vrijeme je da vas razveselimo novitetom iz Nexta koji nas je osvojio na prvi pogled.

Počastite svog ljubimca ovim slatkim krevetom u obliku božićnog pudinga! Zamislite kako se nevjerojatno osjećate nakon što ste se naspavali na udobnom madracu? Upravo takav doživljaj sada možete pružiti svojim psićima, pa čak i mačkama.

Ovaj udobni podstavljeni iglu krevet pruža im vlastiti udoban kutak u kojem mogu zasluženo odspavati, s podstavljenim uklonjivim jastukom i vunenom unutrašnjosti. Gdje god ga postavili, bit će glavna atrakcija svake prostorije. Vaši ukućani i gosti imat će osmijeh na licu čim ugledaju ovaj presladak krevetić u obliku najdražeg božićnog deserta.

Preslatki blagdanski krevetić za psiće i mačke

Ovo je savršen krevet da se vaše štene osjeća bajkovito i veselo. Očekuje ga toplo ušuškavanje u hladnim zimskim noćima. Dok gledate omiljenu Netflix seriju, vaš ljubimac može drijemati uz vas u svom mekanom krevetiću.

božićni puding

Ako i vi svojim njuškicama želite priuštiti jedan od najslađih božićnih kreveta za pse, svoj primjerak možete naručiti putem Next web trgovine po cijeni od € 17 – € 22, ovisno o tome koju veličinu odaberete.