FOTO by Instagram @robcaldwell1 / @freemans

Dekor

Pronašli smo najsočnije suncobrane inspirirane voćem!

Una Lora Banjac 05. srpnja 2024.

Lubenica, naranča ili kivi?

Srpanj se zahuktava, a od idućeg tjedna kreću i prave ljetne temperature i osjećaj vrućine gradskog asfalta s kojim imamo pravi love-hate odnos. Ljeti volimo more i hladovinu, ali i ostale dodatke koji dolaze ruku pod ruku s najtoplijim dijelom godine.

Instagram @lapierredeau / @evahanda.se

Osim osvježavajućeg pića, kupaćeg kostima, ležaljke i sunčanih naočala, postoji još jedan dodatak koji je neizostavan dio svakog sunčanog ljetnog dana bilo da uživate na plaži ili u vlastitom vrtu!

Vjerujemo da već pogađate da se radi o suncobranu, tako jednostavnom, a tako korisnom izumu uz koji ležanje na plaži i chillanje u vrtu postaje prava uživancija, a ne prženje i kupanje u znoju.

Amazon.de
Amazon.de

Ako ne znate gdje je vaš prošlogodišnji suncobran ili jednostavno želite neki novi, posebniji i drugačiji, za vas smo pronašli potencijalnog odabranika ove sezone.

Amazon.de
Amazon.de

Naime, u online trgovini Amazon, naišli smo na tri ‘voćna’ suncobrana – zeleni s motivom kivija, narančasti s motivom naranče te, nama najdraži, ružičasti s motivom najukusnijeg ljetnog voća – sočne lubenice!

Amazon.de

Ovi su suncobrani pravo osvježenje za vašu terasu, vrt, balkon ili za odmaranje na plaži. Lagani su i dolaze s torbicom za lakše nošenje što ih čini savršenim ljetnim suputnicima!

Amazon.de

Cijena suncobrana s lubenicom je 26,99 EUR dok suncobrani s motivom naranče i kivija koštaju 29,89 EUR. Svakako ih možete potražiti i naručiti putem Amazon službene stranice za Europu.