FOTO by Slatkoteka

Iće & piće

Pronašli smo najslađi čokoladni poklon za Dan žena!

Viktoria Mikulić 28. veljače 2022.

Pojesti ili ne pojesti, pitanje je sad…

Ako poznajete nekog ili se uskoro spremate u Beograd, pravac koji ne smijete propustiti je ultra popularna Slatkoteka, rezervirana za sve ljubitelje slatkog. Njihove krafne i praline svi jako dobro poznaju, a unutar ponude mogu se pronaći i pokloni za različite prigode.

Povodom Dana žena razveselili su nas jedinstvenim poklonom koji će oduševiti sve zaljubljenice u ružu i čokoladu. Kada spojiš dvije omiljene stvari svake žene, rezultat ne može izostati. Zlatna ruža već sama po sebi izgleda profinjeno, a kada otkrijete da se unutar iste nalazi gomila čokolade, još je posebnija i slađa.

Zamislite samo osmijeh osobe kojoj uručite ovaj famozan poklon. Čokoladna teglica s ružom dostupna je za naručivanje od 1. ožujka pa ako imate neku osobu u neposrednoj blizini Slatkoteke koja bi vam mogla ovu ružu poslati poštom, onda ste pravi sretnik.

Čokoladna posudica napravljena je od 250 g čokolade koja spaja okuse brownie torte i dvije vrste kreme: nougat i vaniliju. Ukrašena je fondant ružom u zlatnoj boji (nejestiv dio) i pakirana u premium kutiju sa satenskom mašnicom.

Dan žena je za 8 dana i još uvijek stignete osmisliti najslađi poklon za svoju bolju polovicu, mamu, sestru, prijateljicu…

Ako je i vas oduševio ovaj novitet iz Slatkoteke, putem njihove službene stranice saznajte kako do originalnog poklona.