FOTO by Ted Baker

Obuća

Pronašli smo najslađe tenisice s uzorkom tratinčica – na sniženju!

Antonija Andabak 23. srpnja 2021.

Niske tenisice dolaze s potpisom Ted Bakera!

Ako ste jedne od onih koje su najbolje godine proveli u visokim petama, zasigurno ste do sada otkrili tenisice koje jednako atraktivno izgledaju na sve vaše omiljene kombinacije, osim što su neusporedivo udobnija obuća!

Koje olakšanje, zar ne?  I dok si ranije niste mogli ni zamisliti da dnevni outfit prođe bez stiletto potpetica i sandala s platformom, morate priznati da se scena obuće dobrano promijenila te da su tenisice pronašle put dominacije koju su mnoge fashionistice s oduševljenjem prigrlile.

Par ljetnih tenisica koje će bez sumnje također prigrliti one su s potpisom Ted Bakera, luksuznog brenda kojeg favoriziraju mnoge modne blogerice i fashion influencerice.

Cjenovno u nešto višem rangu od high street brendova na koje smo navikli, dočekali smo sniženje zbog kojih smo i sami zaključili kako se isplati počastiti se jednim kvalitetnim i prema riječima obožavatelja djela Ted Bakera, preudobnim tenisicama s uzorkom tratinčica!

Od dražesnog uzorka do nježnih tonova, ove su tenisice stvorene za osobe koje biraju fancy obuću i ne pristaju na kompromise kada je riječ o kvaliteti.

Niski model tenisica podsjeća na naše popularne startasice, a ako ste već nosili spomenuti model tenisica, onda znate da kao izmišljene za ljeto! Lagane i uzorkom vesele, izvrsno će se sljubiti s vašim omiljenim haljinama s rasporkom, skater haljinica ili slatkim šorc hlačicama.

Obožavat ćete ih nositi kada je vrijeme za gradsko jurišanje uličicama u nastojanju da obiđete što više in mjesta na kojima se ovog ljeta održavaju razne glazbene manifestacije!

Moramo napomenuti da je uzorak tratinčica jedan od najpopularnijih ove godine, ujedno veoma prigodan za toplo, ljetno vrijeme kada nam je svima sve u znaku cvjetića.

Ako Vas je ovaj Ted Baker model zaintrigirao, „škicnite“ ovdje i otvorite sezonu kupovine na sniženju!