FOTO by Next

Moda

Pronašli smo najslađe božićne matching džempere za cijelu obitelj koje krasi Mickey

Krešimir Šustić 23. listopada 2020.

Ako nešto beskrajno volimo, onda je to spoj najdražeg blagdana i preslatkog crtanog lika

Laganim koracima se približavamo najuzbudljivijem dijelu godine koje će biti popraćeno šarenim lampicama, predivnim dekoracijama i općenito dobrom energijom.

Božićno vrijeme u svima nam budi empatiju, veselje i želju da čim više vremena provedemo u toplini naših domova uz dobru zabavu i ljude do kojih nam je najviše stalo.

Osim bogate gastronomske ponude koja će se pronaći na blagdanskim stolovima svih nas, potrebno je odabrati i primjeren outfit kako bi sa stilom obilježili ovaj poseban dan.

Najbolji za takvu prigodu su popularni džemperi, koji nam dolaze u raznim izdanjima s neodoljivim motivima bez kojih je teško zamisliti period koji nam slijedi.

Švrljajući internetom i web shopovima, naletjeli smo na ponudu brenda Next koji je u posebnu sekciju “Christmas” uvrstio primjerke kako bi svaki član obitelji bilo trendi.

Riječ je o “matching” komadima koje će nositi i maleni i veliki, a posebno upečatljivo će izgledati na fotografiji božićne čestitke koju ćemo poslati svojim najbližima.

Dječji – 181,00 kn / Odrasli – 227,00 kn

Dolaze u crvenoj boji koja je prigodna za taj veseli dan, a kao šlag na torti su Mickey i Minnie Mouse kao glavni akteri vesele priče.

Pravo je vrijeme da počastite sebe i one do kojih vam je najviše stalo, te obilježite ovogodišnju proslavu preslatkim modelima koji obaraju s nogu.

Naravno, nitko vam neće zamjeriti ako ih nosite i ranije, blagdansko raspoloženje već je u punom jeku…