FOTO by H&M

Dekor

Pronašli smo najšarmantnije ljetno posuđe s motivom limuna!

Una Lora Banjac 11. lipnja 2024.

Doza vitamina C za vašu kuhinju

Ljeto osim uz kupanje, sunčanje, godišnji i ronjenje, često povezujemo s mediteranskim putovanjima, otočkim životom, laganom prehranom te mnoštvom vitamina u obliku raznog voća – stoga ne čudi da je upravo voće jedan od glavnih ljetnih motiva i simbola koji često imamo prilike vidjeti.

Ako ste u potrazi za najšarmantnijim posuđem u kojem ćete ove ljetne sezone posluživati najfinije osvježavajuće zalogajčiće i pića – ne trebate tražiti dalje.

H&M

Naime, u H&M home ponudi pronašli smo prekrasan set posuđa koji se sastoji od 5 dijelova, a svi su podređeni jednom voću – neodoljivom limunu koji je zadnjih nekoliko sezona postao opći hit, kako u kuhinji, tako i u modi i dekoru!

14,99 €

Limun je voće koje obožava mediteransku klimu, a dolaskom ljeta svi mi poprimamo mediteransko stanje uma, stoga ni ne čudi da je upravo limun glavni ljetni pobjednik i simbol!

19,99 €

Ako ste spremni uključiti osobni ljetni mood i unijeti dašak osvježenja u vaš dom, onda je ovo posuđe kao stvoreno za vas.

19,99 €

H&M limun kolekcija posuđa se sastoji od tanjura za posluživanje, zdjele za serviranje, vrča, soljenke i paprenke te posudice za pohranu.

9,99 €

Uz ovakve kuhinjske detalje, svaki je obrok slađi, a Instagram fotke nikad neće biti uspješnije i vibrantnije!

14,99 €

Ako su vam ovi detalji zapeli za oko, svakako ih potražite u najbližoj H&M trgovini ili preko H&M službene stranice.