FOTO by Amazon / Asos / Amazon

Dekor

Pronašli smo najluđe i najkorisnije gadgete za kupaonicu

Krešimir Šustić 09. listopada 2020.

Ogledalo koje se ne magli, brisač stakla, gin&tonic bombice...

Moderno doba i pristup raznovrsnim internetskim portalima i web shopovima nam omogućuju da si olakšamo svakodnevicu pomoću praktičnih stvarčica.

S obzirom na to da ubrzani način života ne ostavlja mnogo slobodnog vremena koje možemo posvetiti sebi i svojim guštima, potrebno je s vremena na vrijeme uživati u sitnicama poput kupanja u kadi.

Iako u kupaonicama provodimo najmanje vremena, upravo su one najbolja prostorija u našim domovima u kojoj možemo otpustiti sve misli, oživjeti vlastiti wellness i spa, te priuštiti sami sebi uživanje na jedinstven način.

Kako bi napravili čim ugodniju atmosferu, pronašli smo nekoliko proizvoda koji su nam prijeko potrebni za to i donosimo ih u nastavku.

Gin tonic sapun i bombice za kupanje

Nakon što kadu napunimo vodom odgovarajuće temperature, često volimo ubaciti proizvod koji će stvoriti pjenu kako bi se totalno opustili i stvorili idealnu atmosferu.

€9.99

Gin Tonic bombice u kapsulama i sapun za pranje koji mirišu na najomiljenije piće, našu će kupku učiniti toliko dobrom da će nam kada postati nova zona komfora.

€6.99

Držač za limenku i čašu

S dobrom muzikom, možda pokojom svijećom ili prigušenim svijetlima, odlično se uklapa i kapljica omiljenog pića u čijem ćemo gutljaju uživati.

$14.99

Kako nam se ne bi dogodile nespretne situacije poput prolijevanja, držač za čaše i limenke će nam doći kao naručeni, te nas osloboditi nepotrebnog stresa.

$14.99

Ogledalo koje se ne magli

Depiliranje i brijanje su radnje koje volimo obavljati prilikom kupanja i tuširanja, iako nam baš u takvim trenucima nedostaje ogledalo kako bi bolje obavili posao.

$16.50

No primjerak koji smo pronašli na Amazonu, osim što se može fiksirati, razriješit će nas muke stalnog brisanja stakla i omogućiti nam neometano prelaženje britvicom po koži.

Zastor s motivom mikrofona

Poznato je da je u kupaonici bolja ozvučenost, što u svima nama budi prave glazbenike koji nekontrolirano pjevaju svoje omiljene pjesme.

$27.98

Upravo zato je zastor s motivom mikrofona dobra stvar, jer osim što ima svrhu da prekrije kadu, označava zonu slobodnog pjevanja, neovisno o pjevačkim sposobnostima.

Brisač stakla

Svi koji imaju staklene tuš kabine znaju koliko je iritantno kada se zamagle stakla zbog pare, pa ih često brišemo rukom, što ostavlja tragove na površini.

$14.99

Kako svaki put nakon tuširanja ne bismo morali “glancati” staklo, pronašli smo maleni brisač koji podsjeća na primjerak koji koristimo za pranje prozora.

Tepih od memorijske pjene

Nakon što odradimo koncert i totalno opustimo moždane vijuge, vrijeme je da se oprostimo s wellness užitkom i izađemo iz kade ili tuš kabine.

$10.99

S obzirom na to da su nam noge mokre, a pločice skliske, potreban nam je ovaj tepih koji je napravljen od memorijske pjene za mekan i udoban osjećaj.