Poznati

Pronašli smo najljepše kuglice na svijetu – u obliku jednoroga!

Viktoria Šafranić 30. studenoga 2017.

Ove unikatne kuglice za bor dostupne su u Zagrebu!

Dvije sestre, Katarina i Mirjana, poznate su po izradi personaliziranih torti i cupcakesa za sve prigode. Nedavno su izrađivale upravo jednu takvu za baby shower kod naše najpoznatije blogerice Elle Dvornik, s kojom je ona ostala oduševljena.

Budući da nikada ne zaostaju za trendovima, i ovog puta jedna od sestara došla je na fantastičnu ideju – izradu kuglica za bor u obliku jednoroga.

Sve je počelo iz šale, s obzirom na to da rade cupcakes-e upravo u ovom omiljenom obliku, Katarina je isprobala napraviti jednu kuglicu čisto onako iz gušta, no ta šala pokazala se odličnim poslovnim pothvatom.

Ne znamo što će druge godine biti popularno, ali čim smo ugledali ove kuglice, znali smo da ih želim odmah imati na svome boru, a i svi ostali su jednako reagirali.

Pa kako ih izrađuje?

Za početak, ova kreativka kreće u kupovinu kuglica, po mogućnosti traži skroz jednostavne i nježne boje. Najčešće boje su bijela, šampanj, srebrna i roza kako bi svaki detalj koji stavi na kuglicu došao do izražaja.

Također, uvijek kupuje plastične kuglice. Zašto? Prvenstveno zbog toga da pošiljka krajnjem kupcu stigne u kompletnom stanju. S druge strane, Katarina ima tri mališana kod kuće i kao većina roditelja, zna da dječici ponekad kuglice služe za loptanje dok mama ne gleda, tako da želi biti sigurna da ono što izradi, neće potrajati samo jedne blagdane.

 

Nakon što nabavi kuglice za bor, osmišljava dizajn i kreće u ukrašavanje istih. Ovisno o željama kupca i njezinim sugestijama, koristi cirkone, perlice, ukrase u obliku zvjezdica, srca, cvjetića, zatim ukrasnih grančica i spužvica, koje se potom vrućim pištoljem oprezno lijepe na kuglicu.

Sama izrada kuglice traje desetak minuta, a nakon što se u potpunosti dekorira, na kraju se izrađuje rog od fimo mase koja se peče pola sata. Svaka kuglica je unikatna i izrađena s jako puno ljubavi. Također, ukrašava i okrugle lampice koje mogu biti savršena dekoracija ne samo na božićnom drvcu, nego i na blagdanskom stolu.

Mislim da smo sve rekli, slike govore tisuću riječi, a mi želimo što više ovakvih poduzetnih osoba u našoj zemlji – jer uz malo volje, maštanja i truda, sve se može.

Cijena jedne kuglice je 40 kuna, a tko kupi veću količinu, ostvaruje dodatan popust.

Na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu Cupcakes & fairy tales objedinile su izradu kuglica i pripremu preslatkih torti i ostalih deserata. Tamo ćete pronaći vizuale za koje vjerujemo da će vas, baš poput nas ostaviti bez daha.

 

#unicorn IGRA DARIVANJA

U suradnji s Cupcakes & fairy tales, jednu sretnicu nagradit ćemo s 8 unikatnih kuglica za bor u obliku jednoroga. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 8 kuglica za bor u obliku jednoroga je Sonja Šumić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.