FOTO by TEMU

Dekor

Pronašli smo najljepše koktel čaše za ljetne zabave

admin 01. srpnja 2024.

Ova u obliku lanterne je predivna...

Ljeto je sinonim za zabave na otvorenom, a dobro društvo, glasna muzika i kokteli sastavni su dio svakog partija. Ako ste jedna od onih osoba koja pati od dekorativnih detalja onda smo pronašli nešto što će ispijanje omiljenih alkoholnih pića podići na višu razinu.

Iako je za većinu zabava najbolje odabrati plastične čaše koje se ne mogu razbiti, nešto intimnije večernje zabave možete oplemeniti čašama za koktele koji će oduševiti vaše goste.

Unutar TEMU web trgovine pronašli smo nekoliko primjeraka čaša za koktele i moramo priznati da nas je jedna oduševila na prvu.

Radi se o čaši koja svojim izgledom podsjeća na lanternu, a čitava ideja pretvorit će konzumaciju u jedno sasvim drugo iskustvo. 

Sigurni smo da će, osim wow efekta koje izazivaju biti i savršen detalj za vaše fotografije.

Osim ovih, pronašli smo i jedne čaše koje, osim svoje dekorativne, imaju još jednu funkciju. Radi se o čašama za Martini koje imaju svoj prepoznatljivi oblik, ali bez stalka.

Naime, ove čaše imaju posebno postolje koje, kada ga napunite kockicama leda, će držati vaše piće rashlađenim.

Posljednje su čaše u obliku staklene kuglice koje malo podsjećaju i na dekoraciju kuglica koje stavljamo na blagdansko drvce. Ove ne idu na bor, ali imaju svoje drveno postolje tako da izgledaju fora kada su na njemu, ali i kada ih držite u ruci.

Nadamo se da su vam barem jedne upale u oko i da ćete ih iskoristiti za vaše buduće ljetne zabave. Pronašli smo ih unutar TEMU web trgovine, a dolaze po cijeni od 3 pa do 10$.