Pronašli smo najbolji proizvod protiv znojenja!

Viktoria Mikulić 03. kolovoza 2018.

Maxim roll-on antiperspirant must have je ovog ljeta!

Ljeto je na vrhuncu, nesnosne vrućine ovih dana predstavljaju najveći problem s kojim se nije lako nositi. Od ranog jutra pa sve do večeri, svakodnevne obveze potiču u nama stres i nervozu, a u kombinaciji s visokim temperaturama to sve dovodi i do prekomjernog znojenja.

Nekako u ovo vrijeme posebice preferiramo odjevne komade svjetlijih nijansi i svjesni smo da je čak i najsitnija mrlja ispod pazuha na sivoj ii nude majici itekako uočljiva. Običan dezodorans više nije dovoljan pružiti nam zaštitu tijekom cijelog dana već smo primorani razmisliti o učinkovitijim načinima kako bismo se ljeti mogli bezbrižno kretati, a to su antiperspiranti.

Antiperspirant

Jeste li znali?

Antiperspiranti se koriste već više od pedeset godina i nepobitna količina dokaza pokazuje da su oni zaista sigurni i učinkoviti. Tvrtke koje proizvode dezodoranse i antiperspirante potroše razumnu količinu vremena i novca u ocjenjivanju sigurnosti i učinkovitosti svojih proizvoda i prije nego su došli do polica trgovina.

Mi smo nedavno otkrili tvrtku Virido d.o.o. iz Pule, zastupnike za brend Maxim koji u svojoj web trgovini imaju 3 iznimno efikasna proizvoda kod problema s prekomjernim znojenjem: Maxim roll-on antiperspirant , Maxim Sensitive roll-on antiperspirant i Maxim® plus gel.

Maxim antiperspirant preporučuju psihijatri, farmaceuti i kirurzi kao što je jedan od vodećih američkih doktora kirurg Dr. Jim Garza.

Nas je posebno oduševio klasičan Maxim roll-on, vrlo snažan antiperspirant koji učinkovito zaustavlja prekomjerno znojenje. Aktivni sastojak (15% aluminij klorid), zajedno s Maxim-om patentirana je formula koja pruža jedinstvenu zaštitu od znoja, neugodnog mirisa znoja dan i noć.

Antiperspirant

Može se koristiti u potpazušnom predjelu, na rukama, nogama, prsima i leđima. Primjenjuje se samo prije spavanja bez straha da će se isprati sljedećeg jutra nakon tuširanja ili kupanja. Maxim nema mirisa i boje, a mogu ga podjednako koristiti i muškarci i žene. Bočica Maxim antiperspirant roll-on obično traje 2-3 mjeseca, ovisno o korištenju.

Mi smo svoj godišnji odmor već odradili i ovog ljeta smo po prvi puta mogli nositi sve one ljetne krpice, bez trunke razmišljanja i ikakvih neugodnih situacija. Maxim roll on antiperspirant definitivno je naš favorit u borbi protiv znojenja.

Za one s osjetljivom kožom, preporučujemo Maxim Sensitive roll-on antiperspirant koji je veoma sličan originalnom Maximu, no ipak sadrži nižu koncentraciju aktivnog sastojka aluminij klorida, samo 10,8%.

Antiperspirant

Ako vas još uvijek nismo dovoljno uvjerili, posjetite njihovu službenu stranicu virido.hr gdje ćete pronaći brojne reference zadovoljnih kupaca koji su dokaz da ovi proizvodi vrijede. Za sve aktualnosti, također pratite njihovu društvenu mrežu Facebook.

 

#bezbrizna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Virido.hr, jednu sretnicu nagradit ćemo svjetski poznatim Maxim roll-on antiperspirantom koji pomaže u borbi protiv znojenja. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica je Sandra Novinšćak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.