FOTO by HOSEKRA

Putovanja

Pronašli smo mobilnu kućicu iz snova u samo 24 m2!

Viktoria Mikulić 30. rujna 2021.

Ako ste oduvijek sanjali o kućici iz bajke u kojoj ćete si konačno moći priuštiti 'vrijeme za sebe', škicnite ove primjerke…

Već neko vrijeme maštate o stambenom prostoru koji bi zadovoljio sve vaše potrebe? Pritom ne mislimo na kupnju novog stana ili izgradnju kuće, već na manju kvadraturu mobilne kućice koja bi ispunila sva vaša očekivanja i najnužnije potrebe.

Dopustite da vam predstavimo najnoviji model kuće s potpisom tvrtke HOSEKRA. Riječ je o EKO + mobilnim kućicama. Pažljivo su osmišljene do najsitnijih detalja kako bi cijenjenim kupcima pružili najveću moguću udobnost življenja na samo 24 m2 EKO +.

Ova veličina idealna je za sve one koji zaziru od svakodnevnog čišćenja, a koje zahtijeva prostor od stotinjak kvadrata. Uz ovaj novitet, slobodno vrijeme možete iskoristiti na drugačiji način.

Nove su kućice maštovito dizajnirane i sadrže sve ono što priželjkujemo. U središnjem prostoru nalaze se kuhinja s keramičkom pločom za kuhanje, hladnjakom i vodom, grijač i kauč na razvlačenje na kojem možete kratiti popodnevne sate uz omiljeno štivo.

Također, tu je i moderno namještena kupaonica, odnosno blok koji se sastoji od wc školjke, umivaonika i tuša.

Šećer na kraju su dvije spavaće sobe, a možete odabrati želite li obje s bračnim krevetom ili jednu dječju s krevetima na kat. Osim klasične verzije, kućica se može opremiti ovisno o vašim željama i potrebama. Ovaj jedinstveni koncept sve je više tražen među avanturistima koji žele iskusiti drugačiju vrstu odmora. Kućice možete pogledati i uživo u BIG BERRY resortu ili u tvrtki HOSEKRA.

Od svih luksuza koje kuća EKO + ima, još nas je jedna stvar posebno osvojila, a to je nevjerojatno pristupačna cijena sa svom opremom (potpuno opremljena kupaonica, kuhinja, spavaća soba…). Možete je kupiti za iznimnih 11.390 EUR + PDV, što je moguće uštedjeti bez dizanja kredita.

Praznike i slobodno vrijeme konačno možete provesti drugačije jer ove su kućice toliko dobro opremljene da biste u njima mogli boraviti svaki dan. Ostvarite svoje želje za savršenim kontaktom s prirodom, odaberite udobnu i najsuvremeniju mobilnu kućicu napravljenu prema vašim željama i ukusu.

Odlična je vijest da ih možete postaviti gdje god je moguće. Uklopit će se u vinograd kada poželite maleni predah od svega dok promatrate plod svoga rada – trsove prepune bobica grožđa, zatim kao vikendica na moru, uz zvukove cvrčaka i s prekrasnom terasom koja pruža pogled na Jadransko more, a možete ih smjestiti i u dvorištu, kao dodatan dekor ili spremište za sve one bitne potrepštine.

Iz tvrtke HOSEKRA otkrili su nam kako su Eko + kućice već od samog početka atraktivne u turističkim svrhama kao i manjim obiteljima koji ih upotrebljavaju za život u njima.

Osim ljeti, mi bismo u ovoj kućici rado odsjedali i tijekom jesenske i zimske sezone, uz pečenje kestena, ispijanje vrućih napitaka poput kakaa ili čokolade sa šlagom, pucketanje vatre, dok je ispred nas prošarana paleta boja koju donosi jesenski pejzaž. Moramo priznati da ova scena zvuči zaista primamljivo. I sami smo isprobali čari ove kućice, stoga zaključujemo da su odlična vrijednost za uloženi novac.

Ako i vi želite prostor u kojem ćete moći skinuti sve maske i biti potpuno svoji, svakako zavirite na njihovu službenu stranicu te se informirajte o kučicama kao i ostalima produktima koje tvrtka nudi. Također, za sve aktualnosti pratite njihove Facebook stranice HOSEKRA HOMES i BIG BERRY.

P.S. Na kupnju kućice dobivate čak 15 godina garancije, a tvrtka HOSEKRA nudi čak i posredovanje u potrazi za idealnim zemljištem, kao i dostavu te postavljanje EKO+ kućice na željeno mjesto . Može li bolje? Vjerojatno ne…