Pronašli smo kuću iz snova za ženske tulume! A ljubiteljice pink boje će se raspametiti!

Engineer 16. srpnja 2019.

Da li je ovo kuća o kojoj sanja svaka djevojka?

Zamislite kuću u kojoj bi Barbie živjela da je stvarna, u kojoj bi Spice Girls radile tulume, a na kojoj bi čak i Paris Hilton zavidjela. E pa upravo smo takvu kuću pronašli, a čak ju je moguće i iznajmiti te u njoj napraviti ženski tulum iz snova.

Smještena nedaleko Londona ova kuća zove da uzmete godišnji, spakirate svoj kofer s 12 boca vina, okupite najbolje frendice i zaputite se u Englesku.

Vlasnica smještaja, Amy Griffith, kupila je sasvim običnu kuću i od nje odlučila napraviti ružičasti raj.

Deset godina truda, mašte i kreativnosti bilo je potrebno da bih jednu sasvim običnu kuću pretvorila u raj za svaku ženu. Niti jedan komad namještaja unutar kuće nije nov, svi su kupljeni rabljeni te sam ih sama oblikovala onako kako sam to zamislila. Kuća je inspirirana prošlošću, sadašnjošću i budućnošću te sada kada je gotova željela bih da svaka djevojka iskusi kako je to prenoćiti u kući o kakvoj sanjamo još od djetinjstva” – izjavila je umjetnica, kreativna direktorica i vlasnica Griffith.

Ako na lageru nemate spremnih 1800£ za noć zatvorite članak i nastavite sanjariti, a za sve koje su spremne i zadnju kunu potrošiti na avanturu iz snova na stranici Airbnb su detalji oko dostupnosti i rezervacije.