FOTO by H&M home

Dekor

Pronašli smo elegantne i coolerske šalice koje dolaze s potpisom H&M-a

Krešimir Šustić 24. rujna 2020.

Neodoljivo ruho za uživanje u ritualu ispijanja omiljenih toplih napitaka

Dolazak hladnijih jesenskih dana znači samo jedno, a to je da ćemo uskoro početi sve više uživati uz omiljene tople napitke u opuštajućoj atmosferi naših domova.

Neovisno o tome pijemo li crnu tursku kavu, čaj s mlijekom ili kakao, rituali ispijanja su posebni jer prilikom njih uživamo u svakom gutljaju i provodimo vrijeme sa samim sobom ili u društvu voljenih osoba.

Uz ove kraljevske čajnike svaka čajanka izgledat će kao iz bajke

No nakon što smo kupili prigodnu topliju garderobu i opskrbili se krznenim dodacima, pravo je vrijeme da se upustimo u potragu za idealnim šalicama, uz koje će svako doba dana biti posebno dobro.

Osim što nam mogu popraviti doživljaj, fora šalice s raznim natpisima također nas mogu nasmijati i oraspoložiti, te nam dati jutarnju motivaciju da uzdignute glave krenemo u nove pobjede.

Jutarnja kava koja nam pomaže da se osjećamo bolje definitivno će biti slađa ukoliko je pijemo u jednom od mnoštvo primjeraka koje smo pronašli na web shopu brenda H&M home.

Od klasičnih, elegantnih i jednobojnih, za oko nam je najviše zapela jedna s prigodnim natpisom “Snuggle up, it’s cold outside” koja je idealna za niske temperature, ali i ona klasična s oznakama “Mr” i “Mrs”.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama naših 10 favorita koje smo izdvojili iz ponude, te se nadamo kako ćete i vi pronaći dizajn koji vas privlači.