FOTO by Etsy

Dekor

Pronašli smo ekstravagantne coolerske šalice za ljetne napitke!

Mia Vodopija 09. srpnja 2021.

Volite li više kavu ili čaj?

Svatko od nas ima svoj omiljeni topli napitak, čak i oni koji se prave da ga nemaju. Iako zimi više uživamo u raznim aromatičnim čajevima, vrućem kakau, toploj čokoladi ili pak u kuhanom vinu, ljeti smo fanovi rashlađenog čaja i hladne kave.

Kava, jedino piće kojeg se, neovisno o godišnjem dobu, nikada ne možemo zasititi. Neovisno o tome pijemo li espresso, macchiato, cappuccino, ice coffee ili dalgona kavu, rituali ispijanja su posebni jer prilikom njih uživamo u svakom gutljaju i provodimo vrijeme sa samim sobom ili u društvu voljenih osoba.

Za pravo iskustvo ispijanja kave, vjerujemo da vam je bitno iz čega ju pijete. Osim što nam mogu popraviti doživljaj, fora šalice nas mogu oraspoložiti, te nam dati jutarnju motivaciju da uzdignute glave krenemo u nove pobjede.

Budući da imamo oko za lijepe stvari i znamo prepoznati nešto jedinstveno, unikatno, odlučili smo podijeliti s vama autentične šalice s motivima kaktusa i naranče koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Osim što osvajaju dekorom i izvrstan su materijal za Instagram selfije, ove šalice također odlikuje odlična kvaliteta.

Kao pravi dodatak vašoj jutarnjoj rutini, ove otkačene šarene šalice će vas natjerati da maštate o raznim destinacijama za odmor i avanturu te smo uvjereni da se nećete moći odvojiti od njih!

Ako želite nabaviti svoj set, možete checkirati ovaj LINK.