FOTO by Etsy

Dekor

Pronašli smo drvenu kasicu prasicu u kojoj ćemo štedjeti za putovanja

Krešimir Šustić 04. studenoga 2020.

Upečatljiva dekoracija u preslatkom izdanju

2020. godina će zauvijek biti zapamćena po pandemiji koja se proširila svijetom, zbog koje smo se jednostavno morali naučiti nositi s novim pravilima kako bi zaštitili sebe i druge.

Samim time, brojna putovanja koja smo planirali su otkazana i moramo pomiriti s činjenicom da je trenutno takva situacija te da iz iste trebamo izvući samo ono najbolje.

S obzirom na to da najviše vremena provodimo u našim životnim prostorima i nemamo na što trošiti osim na hranu i nekoliko dodatnih sitnica, ovo je idealna prigoda da počnemo štedjeti.

Iako nam se na samu pomisao javljaju misli kako je to teško i kako ćemo uvijek pronaći stvarčice na koje ćemo potrošiti novac, moramo se sjetiti da snaga leži u nama samima.

Znamo da je svaki početak težak, no pronašli smo idealan predmet koji će nam olakšati u tome da ne budemo rastrošni i pomoći nam da hrabro krenemo u skupljanje novčića.

Ovaj handmade proizvod je napravljen od drvenog materijala, sadrži uši i zavrnuti repić, otvara se na stražnjem dijelu, a kao poseban dodatak možemo dati ugravirati svoje ime.

Svoj primjerak po cijeni od 43.47$ možete nabaviti na LINKU i krenuti sa štednjom za daleko putovanje ili nešto što si želite svim srcem.