FOTO by Instagram @unnecessaryinventions

Dekor

Pronašli smo cool izazov od 55 komada za sve ljubitelje sastavljanja namještaja!

Krešimir Šustić 23. srpnja 2020.

Prvi i jedini stolić za kavu koji se ne može upotrijebiti dok ne riješite površinu slagalice!

Većini nas sastavljanje namještaja oduvijek je bilo pretjerano naporno, te nam se ni u najluđim snovima nije dalo truditi oko obavljanja tog kompliciranog i dosadnog zadatka.

No oni pojedinci kojima je to poseban gušt, konačno se mogu zabaviti nečim malo kompliciranijim i zaboraviti na spajanje dasaka i zavijanje vijaka uz unikatan model stola koji smo pronašli na internetu.

Ovo čudo od dekoracije nastalo je od strane američkog dizajnera koji svoje čudnovate proizvode na društvenim mrežama predstavlja pod imenom “Nepotrebne stvari”, te ih prodaje putem web shopa.

Kroz njegov rigorozni postupak istraživanja i razvoja, razvio je stolić za kavu kojem je gornji dio napravljen od slagalice kako bi se savršeno uklopio u apsolutno bilo koji životni prostor u domu.

55 komada puzzli od breze čine gornju plohu dimenzije 50×100, matirane nožice napravljene su od crnog čelika, a bijele rešetke na koje se slažu dijelovi, dovoljno su čvrste za sve potrebe koje imamo.

Mladi izumitelj radi punom parom, stoga nas ne čudi da svako malo izbacuje nove proizvode za koje ni sam nema neko posebno objašnjenje, ali su mu cool i voli svoj posao, što pokazuje i prodaja njegovih limited edition stvarčica.

Ukoliko ste se zainteresirali za puzzle stolić za kavu, kliknite na LINK i djelujte brzo prije nego što nestanu zalihe jer trenutno se planiraju isporuke do siječnja 2021.