FOTO by Stradivarius

Moda

Pronašli smo 10 Stradivarius haljina ispod 100 kuna!

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

Sada je idealno vrijeme za novu haljinu, slažete li se?

Iako je početak 2022. godine bio proljetno topao, ta toplina, nasreću ili nažalost, neće dugo trajati.

Hladnije temperature i ikonice snijega već se pojavljuju u našim aplikacijama za vremensku prognozu, gotovo nas podrugljivo potičući da se opet počnemo slojevito oblačiti.

Dobra vijest je da ako niste spremni u potpunosti preurediti svoj ormar i potrošiti mnogo novaca na sadašnjim sezonskim sniženjima, ne morate.

Hladno vrijeme je odlična prilika da iskoristite svoje omiljene udobne komade, kao što su cozy veste, kardigani, pa čak i haljine.

Da, tako je, haljine su poželjne i zimi. Pri tome ne mislimo samo na džemper haljine. Mini, midi, maxi haljine možete i dalje furati uz debele čarape, čizme ili gležnjače te već spomenuta pletiva.

U slučaju da vam je dosta vaših haljina koje već imate te želite kupiti barem jednu novu stvar, Stradivarius ima odlične cijene u doba sniženja. Haljine su im ispod 100 kuna, zbog čega smo oduševljeni. Volimo cool opušteni stil Stradivariusa, ali volimo i cjenovno prihvatljive komade.

U galeriji ispod možete naći naših 10 odabira ispod 100 kuna iz Stradivarius ponude:

Haljine možete kombinirati uz pufaste jakne, uz kapute, visoke čizme preko koljena ili gležnjače. Samo zato što je vani hladno, ne znači da morate biti dosadno zabundani u sivim ili smeđim bojama.

Sve navedne komade možete kupiti u Stradivarius prodavaonicama ili klikom na link ispod fotografija u galeriji.