Promocija Algoritmove knjige Emily Giffin i Avon True make-upa

Viktoria Šafranić 10. veljače 2017.

Algoritam MK i Avon pozivaju Vas u knjižaru Algoritam MK u Avenue Mallu Zagreb, u subotu 11. 2. 2017. u 11 sati na druženje. Poznata mlada glumica Ana Vučak za Vas će otkriti ljubavne tajne iz nove Algoritmove knjige, poznate svjetske autorice Emily Giffin, „Gdje pripadamo“ koju Vam ovim putem želimo predstaviti, a tajne najnovijeg […]

Algoritam MK i Avon pozivaju Vas u knjižaru Algoritam MK u Avenue Mallu Zagreb, u subotu 11. 2. 2017. u 11 sati na druženje.

Poznata mlada glumica Ana Vučak za Vas će otkriti ljubavne tajne iz nove Algoritmove knjige, poznate svjetske autorice Emily Giffin, „Gdje pripadamo“ koju Vam ovim putem želimo predstaviti, a tajne najnovijeg make-up brenda Avon True pokazat će Vam Avonova make-up artistica HI! Irena Herceg studio.

Prvih 100 kupaca knjige „Gdje pripadamo“ NA POKLON će dobiti i najnoviji Avon True Supreme Nourishing ruž za usne!

Uz lijepe riječi, odličan make-up, izvrsne slastice Torterie Macaron i Valentinovo pred vratima, veselimo se svakom od Vas i odličnom društvu u kojem ćemo provesti ovo subotnje prijepodne.

Dođite i pridružite nam se jer su Algoritam, Avon i Frizerski salon Golden Scissors za naše drage goste pripremili malo iznenađenje.