FOTO by Mohito

Moda

Proljetni ormar nezamisliv je bez bijelog odijela! Mohito ima favorita!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2021.

Stvoren za ležerne i svečane prigode...

Kada gradske ulice zablistaju u bijeloj boji, znamo da je zima daleko iza nas. Upravo takvi dani su pred nama, rezervirani za ovu besprijekornu nijansu koje se nikada nećemo zasititi. Osim što asocira na čistoću i nježnost, bijela je uz crnu najelegantnija u cjelokupnoj paleti boja.

Prvi odjevni komad koji nas asocira na istu je vjenčanica koja nema konkurencije, a potom i T-shirt koji najčešće obožavamo nositi u bijeloj boji.

No tu je još jedan komplet odjeće koji je rezerviran za sve prigode, od vjenčanja, krstitki, rođendana, pričesti pa sve do poslovnih sastanaka ili casual druženja. Riječ je o odijelu, odnosno sakou i profinjenim hlačama u bijeloj boji.

Donedavno smo odijelo zamišljali samo u formalnim prigodama, no trendseterice su ovu strogo poslovnu odjeću pretvorile u nešto daleko ležernije, kombinirajući odijelo s klasičnim tenisicama, espadrillama i slično.

Ispod njega možete nositi običnu majicu s kratkim rukavima ili ženstvenu bluzu, ovisno o događaju za koji se spremate. U obje varijante izgledat ćete božanstveno jer odijelo ma upravo tu moć i daje nam potrebno dozu samouvjerenosti.

Nama je za oko zapeo model iz Mohita, high street brenda koji nam na svakodnevnoj bazi servira mnoštvo stylish komada.

Bijelo odijelo je must-have u narednim mjesecima, a jedini accessories koji vam uz njega treba su sunčane naočale.

Novitet iz Mohita možete pronaći na LINKU.