FOTO by Pepco

Dekor

Proljetni motivi krase šalice iz Pepca! Cijena – 1,50 eura!

Viktoria Mikulić 20. veljače 2024.

Uz njih će jutarnja ispijanja kave biti još slađa...

Vjerojatno se svi ususret proljeću spremate na čišćenje doma, a zašto ne biste očistili i neke svoje ormare? Pritom mislimo na kuhinjske, posebice na onaj u kojem držite šalice. Svi gomilamo šalice koje nam ne donose radost.

Evo vašeg dopuštenja da odustanete od tih prašnjavih šalica i zamijenite ih nježnim pastelnim bojama i šarmantnim cvijećem poput tratinčica. U Pepcu smo pronašli nekoliko savršenih proljetnih šalica za nadolazeću sezonu, a njihova cijena iznosi 1,50 eura.

Ovdje se nitko ne bi trebao dvoumiti oko toga biste li ih trebali nabaviti, već samo oko toga koju količinu ćete kupiti.

Sigurni smo da imate svoju omiljenu šalicu, no prva jutarnja ispijanja kavice na terasi ponekad zaslužuju osvježenje. Još malo i jutrom ćemo se buditi uz zrake sunca i s nestrpljenjem ustajati kako bi svoj prvi jutarnji napitak popili na balkonu ili terasi.

Bez obzira možete li duže uživati u kavi ili je pred vama užurban radni dan, morate priznati da će vam svako jutro biti slađe uz ovaj dizajn. Pastelno roza i zelena, modeli s motivima cvijeća ili pak plavo bijele šalice koje asociraju na more – sve su dobrodošle u naš dom.

Ove keramičke šalice su zaista odlična vrijednost za uloženo, stoga ne mozgajte previše… Poklonili ih nekome ili sami sebi, uz njih će proljetni dani biti još vedriji.