Moda

Proljetni kišobrani koji će rastjerati oblake

Mia Vodopija 03. svibnja 2021.

Uz njih kiša nam ne može ništa...

Proljetni pljuskovi nam se prišuljaju kad ih najmanje očekujemo, stoga je važno imati barem jedan fini, stilizirani kišobran pri ruci kako nas ovo proljetno vrijeme ne bi prevarilo.

Proizvođači kišobrana se uglavnom fokusiraju na funkciju zaštite i zaboravljaju da kišobran može biti odličan modni dodatak. Niti ne čudi onda to što je kišobran neopravdano postao nezanimljiv predmet, jedna od onih stvari koju ljudi najčešće gube.

Kišobrani više odavno nisu ružno pače modnog svijeta, a zbog ovih malih remek-djela veselit ćete se čak i sutrašnjoj kiši. Nova kolekcija kišobrana hrvatske proizvodnje pod lako pamtljivim imenom Hrvatski kišobrani, namijenjena je stilskom izričaju i karakterima raznih žena.

Kolekcija na koju se fokusiramo jest ona od umjetnice Anite Krolo. Slikarica i prevoditeljica, Anita Krolo, posljednjih tridesetak godina živi između izložbi i atraktivnih poslova, u središtu kojih je motiv cvijeća. Oslikavanje kišobrana započela je slučajno, spašavajući svoj najdraži kišobran, a suradnja s Hrvatskim kišobranom traje od 2015. godine.

Kišobrane iz kolekcije Hrvatski kišobran by Anita Krolo, koji su oslikani slikama božura, irisa te raznog plavog ili žutog cvijeća, možete nositi uz proljetne haljine šarenih boja, baš kao i uz casual kombinaciju traperica i bijele majice.

Stoga možemo sa sigurnošću reći da ćete i vi, uz moderne cvjetne hrvatske kišobrane, postati pravi zaljubljenici u kišobrane. Kompletnu kolekciju i cijene možete vidjeti ovdje.