FOTO by federalmerchants

Iće & piće

Proljetni Gin u 6 okusa najavljuje veselo proljeće

admin 04. ožujka 2021.

Gin od čokolade, šafrana, wasabija, jagode, klasični i oldtimer okusi su koji su zainteresirali naša nepca

Miris proljeća u zraku sigurno je i vas napunio pozitivnom energijom, a ispijanje pića na osunčanoj terasi samo je bonus koji je došao s njim. Svi se nadamo da će uskoro Sunce podebljati svoju aktivnost te da ćemo ljeto dočekati u najpozitivnijoj atmosferi.

Stvaranje pozitivne atmosfere uvijek je lakše uz pokoju kapljicu omiljenog pića, a ako ste ljubitelj Gina onda će vaša nepca ostati zatečena novim okusima koje smo pronašli.

Krenuti ćemo s klasikom pa među prvima predstavljamo dva standardna gina, od kojih je jedan “Dry Gin“, a drugi “Barrel Aged Gin“. Ljubitelji egzotičnih okusa možda neće pokazati pretjeranu reakciju na prva dva, ali moramo priznati da je ambalaža ta koja privlači.

Nakon klasika tu su i dvije verzije od kojih će vaša nepca pokazati interes i želju za degustacijom. Gin od čokolade i jagode dva su okusa koja su i nas privukla te već vidimo nekoliko varijanti koktela proizašlih iz ovih okusa.

Ako ste ljubitelj egzotičnih okusa onda će vas posljednja dva najviše zainteresirati. Gin s okusom Šafrana ili Wasabija zvuči dovoljno atraktivno, ali najveća nepoznanica je hoće li fancy nazivi opravdati i okus ili će rezultat biti razočaravajuć.

Budući da svi ovi proljetni okusi dolaze iz dalekog Novog Zelanda nadamo se da će neki od okusa poprimiti slavu koja će ga plasirati i na nama bliže tržište.