FOTO by temu.com

Bizar

Proljetne ‘ugly sweaters’ su sve što ovog proljeća NE želimo!

Una Lora Banjac 31. svibnja 2024.

Nismo mislili da će nakon božićnih džempera uslijediti ovo…

Svake zime ljudi, već po navici, biraju razne šašave džempere koji su dekorirani i natrpani raznim simbolima Božića, natpisima, pahuljicama, sobovima, snjegovićima i šarenom paletom božićnih boja poput crvene, zlatne i zelene.

Iako se ovaj popularni trend već duboko zavukao pod kožu svih ljubitelja zime i zimskih blagdana, zaista ne želimo da nam i proljeće obilježe ‘ružni džemperi’ koji na sebi nose proljetne i cvjetne simbole…

Iako zasigurno postoje ljubitelji i ljubiteljice ovakvog stila, mi nažalost imamo prigovor jer nam je osunčano proljeće prvenstveno predviđeno za tanju odjeću u kojoj nam neće biti vruće i koja će na elegantan način predstaviti naš stil.

Da, znamo da i u proljeće ima ružnih, kišnih i hladnih dana, ali smatramo da je to ‘problem’ koji bez imalo muke rješava dobar stari baloner te retro traper ili kožna jakna.

Iako nam bež džemper s tratinčicama i pčelicama nije toliko odbojan, ove druge ne bismo stavili na sebe ni u ludilu…

Bilo kako bilo, o ukusima se zaista ne bi trebalo raspravljati tako da ako među našim čitateljima postoji osoba koja bi htjela imati ovakav džemper u svojoj kolekciji – onda ga svakako može naručiti putem web trgovine Temu po cijeni od oko 25 EUR.