Proljetne novosti u salonu ljepote Amplissime!

Viktoria Mikulić 07. travnja 2017.

Salon ljepote Amplissime ovog proljeća donosi nam osvježavajuće novosti poput Magic Sun Redlight lampi, sezonskog tretmana Oxy Kaki i Karambola i 'Shinee Lash Lift' tretmana prirodnih trepavica

Solarij Salon Amplissime – Dolaskom toplijih dana, sve što pripadnice ljepšeg spola žele je preplanuli ten kojim bi prikrile sve manje nedostatke na tijelu. Pritom je važno izabrati sunčanje koje na najbolji mogući način štiti našu kožu. U ponudi salona ljepote Amplissime stigle su Magic Sun Redlight lampe, koje klijenti opisuju kao potpuno drugačiji doživljaj prilikom korištenja solarija.

Obrazloženje:

Crveno svjetlo koje nježno prodire u dublje slojeve kože stimulira cirkulaciju krvi, aktivira dotok kisika i potiče stvaranje kolagena što ujedno znači i smanjenje bora te loše cirkulacije. Doima se da je koža, ne samo osjetljivija i nježnija, već djeluje mlađe i svježije! Ovisno o fototipu klijenta, preporučuje se vremensko trajanje dolaska na solarij, no za što bolje rezultate, to je period od 1-3 mjeseca otprilike 2-3 puta tjedno.

Solarij Salon Amplissime

Sothys sezonski tretman za proljeće/ljeto 2017.

U salon ljepote Amplissime stiglo je novo izdanje sezonskog tretmana Sothys Oxy Kaki i Karambola. Tijekom hladnih dana naša koža gubi vitalnost, odnosno suočava se s nedostatkom kisika. Kako bismo je ponovno revitalizirali i vratili joj prethodnu blistavost, potrebno je nahraniti je vitaminima. Odlično je što je ovaj tretman stvoren za sve tipove kože, a može se kombinirati i s klasičnim čišćenjem lica. Solarij Salon Amplissime.

Kako se izvodi?

Prvenstveno, napravi se lagani peeling te se potom obavlja relaksirajuća masaža, a sam tretman se završava duo maskom. Pružite svojoj koži nekadašnji sjaj. Sretna dobitnica 30 min redlight sunčanja je Petra Lukša. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Shine Last Lift prirodnih trepavica

Nadalje, na svakoj drugoj ženi možete primijetiti iznimno duge, guste i uvijene trepavice koje su u današnje vrijeme postale nezaobilazan trend, no nažalost vrlo često se ovakvi tretmani odrađuju neprofesionalno i izdaleka se može uočiti da se radi o ‘umjetnim’ trepavicama’.

U salonu ljepote Amplissime stigao je njegujući “Shinee Lash Lift” tretman prirodnih trepavica koji osim što vraća trepavicama vlagu i sjaj, za razliku od većine, nimalo ne oštećuje prirodne trepavice već ih njeguje keratinskom njegom čime se zadržava njihova postojanost. Imate neki važan događaj kroz nekoliko sati, a htjeli biste zasjati? Ne brinite jer cijeli postupak traje od 60 – 90 minuta, a sadrži lifting, uvijanje, bojanje i keratinsko hranjenje trepavica. Rezultat su dulje, točnije 30% deblje i lijepo podignute trepavice.

Za koji god se tretman odlučili, nećete požaliti jer u salonu ljepote Amplissime pomno biraju samo kvalitetne novitete s kojima će Vas u potpunosti razmaziti. Solarij Salon Amplissime.

Solarij Salon Amplissime

 

Salon ljepote Amplissime

Hrvojeva 10

10 000 Zagreb

01/ 4611 861

Pon-pet 10-20h

Sub 09-14h

 

IGRA DARIVANJA

U suradnji sa salonom ljepote Amplissime jednu sretnu natjecateljicu darujemo s 30 min redlight  sunčanja. Detalje igre uskoro možete pronaći na našoj Facebook stranici.