FOTO by Instagram @monmayernails / @nail_idea3

Ljepota

Proljetne manikure i nijanse za instant boost našeg raspoloženja!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2023.

Pastelne boje naš su favorit u nadolazećim tjednima…

Iako se prema vremenskoj prognozi ne čini kao da ćemo uskoro uploviti u proljetne dane, nadamo se da će nas uskoro počastiti sunčeve zrake, da ćemo moći šetati parkovima, mirisati cvijeće, špancirati gradom sa svojom bestie i ispijati kavice na terasama kafića.

Ako ste protekla dva mjeseca bili u pomalo depresivnom raspoloženju, vrijeme je da ga boostate sitnicama koje zaslužujete, poput kupnje buketa tulipana, odlaska na novu boju kose ili frizuru, zatim manikuru i kupnju proljetne odjeće i dodataka. Sve su to male čari koje si bi svaka žena trebala priuštiti, ne samo za Dan žena već i na neki totalno nebitan dan ako će se zbog toga osjećati bolje.

Budimo realni, ono što prvo primijetimo na nekome su oči, nokti i psssst. cipele. No ovog puta, mi ćemo se fokusirati na zlatnu sredinu. Nije li lijepo imati uredne i njegovane nokte, bez obzira jesu li nalakirani u prozirnu nijansu, pastelnu ili vibrantnu.

Ipak, za proljeće najviše biramo pastelne boje koje se s lakoćom stapaju z svaki outfit, a za razliku od neutralnih nijansu, daju potreban glow i toplinu te su tandem uz sunčane dane.

U nastavku donosimo nekoliko proljetnih primjeraka koji nas pomalo podsjećaju na uskršnje pisanice, od nježne lila boje, puderasto roze, plave, sigurni smo da će vam barem jedne prirasti srcu:

Bez obzira spremate li se za sastanak, dejt ili izlazak s prijateljicama, ove manikure bit će vaš glavni adut kamo god se uputili.