FOTO by UGG

Bizar

Proljetna UGG kolekcija lansirala je nove sandale s animal printom

Daria Lovrić 10. svibnja 2022.

Što vi kažete na ove apstraktne sandale?

Nećemo se lagati – svi volimo UGG, posebice preslatke modele čizmica koje nas već godinama uveseljavaju i pružaju toplinu i udobnost u hladnim zimskim mjesecima. Odlično pašu uz svaki outfit i uvijek im se rado vraćamo.

UGG u svojoj ponudi ima obuću i za ostala godišnja doba pa tako možete pronaći divne modele balerinki, tenisica, cipela s potpeticom, japanki i svima omiljenih wedgesica.

Ugg predstavio omiljene wedgesice s mašnom u predivnim novim bojama

S vremena na vrijeme nas iznenade modelom na koji ne znamo kako reagirati daju nam materijala za još jedan u nizu članka rubrike Bizar.

Radi se o statement modelu koji je kombinacija papuča i sandala s animal printom. Ove sandale dolaze u dvije boje – nježnoružičastoj i jarkoj boji limete.

Sandale su napravljene od ovčje kože koja pruža vrhunsku kvalitetu, mješavine pahuljaste UGG plush vune, te gumenog potplata koji pruža iznimnu udobnost i prozračnost. Elastični remen s nazivom brenda omogućava lakše nošenje i udobnost pri svakom koraku.

Iako izgledaju kao jako udobna obuća, a vjerujemo da i jesu, ovaj efektan par UGG sandala zasad ćemo preskočiti.

Nismo sigurni za koju su prigodu – teško nam je zamisliti kako u njima šetamo psa ili pijemo koktele na Cvjetnom, ali vjerujemo da će mnogima postati omiljen modni komad.

Ako ste slučajno oduševljeni ovim modelom, za njega ćete morati izdvojiti 1.050 kuna, a možete ga naručiti ovdje.

Vjerujemo da će vam stopalo biti zahvalno jer kvalitetu i udobnost ne možemo osporiti, ali ćemo još neko vrijeme za dizajn ostati suzdržani.