Kids

Proljetna Primark kolekcija stvorena za stylish mališane!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2019.

Glam haljine, tratinčice, prugice, leptir mašna, prsluci - vaša će dječica blistati!

Zasigurno poznajete nekog mališana koji uživa u shoppingu baš poput vas? Od malenih nogu, neka djeca pokazuju istančan ukus za modu te već s nekoliko godina sami biraju što će nositi. Bez obzira preferiraju li oni casual look, u nekim prigodama jednostavno želite da zablistaju.

 

Nova Pimark kolekcija ljepša je nego ikada, od glamuroznih haljina za djevojčice do prsluka, bijelog T-shirta i platnenih kratkih hlača za dječake, ovi noviteti mogli bi se jednako svidjeti i vama i vašoj djeci. Zbog laganih materijala, i dalje mogu bezbrižno trčati, igrati se i skakutati, ali i biti lijepi za fotografiranje.

Posebno nas je oduševila haljina s tratinčicama i pregršt slojeva tila, u kojoj bi ove malene dame mogle zasjeniti i mladenku! Bilo da se radi o sunčanom vrtu ili rustikalnom vjenčanju, vaše će djevojčice biti najljepše odjevene.

Također, ako svom dječaku želite dodati slatki faktor, svakako ovoj ležernoj odjevnoj kombinaciji pridružite leptir mašnu ili svilenu maramu koja suptilno viri iz džepa sakoa.