FOTO by Asos

Moda

Proljeće, sunčan dan, prvo piće s BFF i ružičaste Gazellice!

Viktoria Šafranić 28. siječnja 2021.

Prvo na našoj 'to do' listi u narednim mjesecima je provođenje što više vremena na gradskim terasama, u društvu naše najbolje prijateljice...

Po našim objavama, mogli ste zaključiti da nam je adidas Superstar najdraži model tenisica i gotovo da nema linije koju nismo predstavili. Njihov dizajn nema konkurencije i toliko su prepoznatljive, da ih već i naši najmlađi odmah uoče u trgovinama.

Naravno, ni ostali primjerci nisu za odbaciti, poput Stan Smith i Gazelle tenisica. Ovih smo dana svi željni pozitive i vibrantnih boja i u potrazi za fancy obućom, uputili smo se na Asos koj ima najveću ponudu.

Ružičaste Gazellice koje smo upravo pronašli nisu nam razvedrile dan, već cijeli mjesec. Taman dok stignu na našu adresu, nadamo se da će se temperature približiti onim proljetnim.

Toliko su sofisticirane da bismo ih bez problma nosili uz lepršave haljine nježnih boja, kao i uz traperice, bijele hlače i T-shirte, i komforne trenirke.

Ove godine, nismo si zadali previše planova, već se naša ‘to do’ lista odnosi na aktivnosti u kojima ćemo uživati punim plućima. Više ćemo se truditi razmaziti sami sebe, svakodnevno si stavljati osmijeh na lice sitnicama.

U vibrantnoj pink boji, ove će tenisice biti u centru pozornosti kamo god ih poveli sa sobom. Baš kao što se lijepo osjećamo s novom frizurom, toliko nas uveseljavaju i upečatljive boje te nezaobilazan adidas dizajn.

Ako se želite dotjerati za prvo piće s vašom najboljom prijateljicom, ove Gazellice blistat će dok vas dvije pretresete sve aktualne teme.

Njihova cijena iznosi €94.95, a naručiti ih možete putem linka.