FOTO by CCC

Moda

Proljeće je stiglo u CCC! Poželimo dobrodošlicu ljupkim sandalama!

Viktoria Mikulić 22. veljače 2022.

Ove božanstvene modele uskoro ćemo viđati na gradskom asfaltu...

Ako još niste pospremili svoje čizmice, početak ožujka mogao bi simbolizirati završetak nošenja zimske obuće. Naravno, ako nam to vrijeme dopusti.

Spremni smo svoju garderobu nadopuniti proljetnom obućom kao što su espadrille, slingbacksice, platforme, sandale na tanku i blok petu i naravno tenisice.

Ako ste osoba koja njeguje profinjeni stil odijevanja, onda se u vašem ormaru svakako moraju pronaći jedne sandale. Modna kuća CCC svake nam sezone pripremi mnoštvo modela koji su trendi, a istodobno bezvremenski. Njihova obuća garantira kvalitetu, stylish dizajn i cjenovnu pristupačnost.

Ovih dana nadopunili su police i web trgovinu novitetima iz kojih pršti riječ „proljeće“, a mi smo se fokusirali na ljupke sandale koje su elegancija na kvadrat.

Mi smo izdvojili nekoliko primjeraka sandala koje su jednostavne, a elegantne i koje ćete veoma lako moći uklopiti uz brojne outfite, kako za dnevni tako i za večernji look.

Od sandala s nižom potpeticom koje će vas pratiti kroz sve dnevne aktivnosti do modela za večernje partyje ili svečanije prigode.

U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama i nadamo se da će vas ovi CCC favoriti inspirirati da i sami nabavite par neodoljivih sandala:

Cjelokupnu CCC proljetnu kolekciju možete pronaći na LINKU.