FOTO by CCC

Moda

Proljeće je stiglo u CCC – 15 sandala na punu petu!

Viktoria Mikulić 18. ožujka 2022.

Cvjetni uzorak, prugice, pastelne i vibrantne boje...

Čim zasja malo sunca, mi bismo najradije kapute i čizme pospremili negdje duboko u ormar i nabacili prozračnu jaknu i tenisice. No varljivo vrijeme još nam ne dopušta da se u potpunosti prepustimo proljetnim danima, što ne znači da već sada ne možemo škicati nove proljetne kolekcije.

Bit će nam znatno lakše ako u mislima unaprijed složimo savršen outfit pa kad dođe pravo vrijeme, samo otvorimo ormar i voila.

Uz tenisice i sandale na blok petu, kao i espadrille, jedna od najomiljenije proljetne obuće su nam sandale na punu petu. Wedgesice su poznate po profinjenom dizajnu, no isto tako i praktičnosti s obzirom da u njima možemo sigurno koračati.

Modna kuća CCC unutar svog asortimana ima mnoštvo zanimljivih primjeraka i koju god boju ili print zamislili, sigurni smo da ćete upravo tamo pronaći nešto po vlastitom ukusu. Prugice, cvjetni uzorak, vezice, pastelne ili upečatljive boje, štogod zamislili, CCC vas neće iznevjeriti.

Mi smo u nastavku izdvojili 15 favorita među platformama koje ćemo rado viđati na gradskim ulicama. Ako i vi prvo fancy proljetno španciranje zamišljate u ovakvoj vrsti obuće, ne propustite pogledati nove modele: