FOTO by Sinsay

Dekor

Profinjeni Sinsay taburei u 6 zanosnih nijansi!

Viktoria Šafranić 22. ožujka 2021.

Ako je vašem dnevnom boravku ili balkonu potrebna malena promjena, ovi stylish modeli najpraktičnije su rješenje!

S dolaskom proljeća, sve više razmišljamo o osvježenju prostora. Ovih dana, svoj smo interijer upotpunili uskršnjim dekoracijama koje donose onu živahnu notu u ambijent.

Nakon blagdana, razmislit ćemo o nekim neutralnim detaljima koji će se s lakoćom uklopiti u bilo koju prostoriju našeg doma i kojih se nećemo zasititi kroz čitavu godinu.

Jedan takav šarmantan dekor predstavlja tabure. Simpatičan stolčić koji najčešće služi kao ukras, sjedalo ili stalak za časopise, a koji jednako lijepo izgleda na terasi, u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi.

Primjerci koje smo pronašli u Sinsayu osvajaju dizajnom. Sastoji se od nekoliko materijala poput drva i željeza, dok je gornjište presvučeno u poliestersko vlakno. Ovaj tabure dolazi u dvije nijanse zelene boje, točnije u smaragdnom i mint tonu, kao i u crnoj, puderasto rozoj, sivoj i bež boji.

Neovisno o kakvom stilu uređenja je riječ, ovi taburei od 119,90 kuna pristajat će uz sve – moderan namještaj, vintage ili industrijski ambijent.

Na vama je samo da odlučite koja vam je boja najzanimljivija. Mi smo definitivno više otvoreni za svjetlije nijanse koje prostor čine nekako pozitivnijim, no ne možemo ostati ravnodušni ni na crno izdanje.

Ako su se i vas jednako dojmili, požurite jer bi vrlo brzo mogli biti rasprodani. Chic Sinsay taburei dostupni su putem njihove web trgovine.