Moda

Profinjeni satovi koje priželjkujemo od sada po super cijenama!

Viktoria Šafranić 14. travnja 2020.

Web trgovina WATCH-A-PORTER donosi mnoštvo modela koje bismo odmah poželjeli staviti u košaricu…

Blago rečeno, u proteklih nekoliko tjedana proživljavali smo pravu noćnu moru. Sve se desilo tako iznenada i nismo se stigli ni osvrnuti, a već smo bili suočeni s novom realnošću, situacijom iz čijeg izlaza još nema vidika…

Mnogima od nas desilo se da u jednom trenutku nismo znali koje je godišnje doba, koji je dan i koliko je sati. Sve što smo željeli je probuditi se iz ružnog sna i vratiti svojim svakodnevnim obvezama i ritualima koje ćemo odsada cijeniti znatno više.

Nakon što korona virus prođe, svaki dan, sat, sekundu i stotinku znat ćemo posebno vrednovati i bez obzira što mnogi kažu da ćemo se opet vratiti na staro, mi nekako mislimo da nas je ovo iskustvo barem malo moralo promijeniti, osvijestiti, razbuditi…

Druženje s prijateljima, odlazak na posao, u shopping, na trening ili u običnu šetnju odjednom je postalo luksuz. Čak i oni najmanji užitci sada su nam uskraćeni, no glavu gore jer mi uvijek pronađemo način kako vas razvedriti.

Možda trenutno ne možemo fizički odlaziti u trgovine, no online trgovina je i dalje dostupna. Svi koji i inače prakticiraju kupnju preko weba, sada će još više uživati u istoj jer su mnogi brendovi snizili cijene omiljenih nam artikala.

Jedan od accessoriesa koji nikada neće izaći iz trenda i koji je nosiv uz pregršt modnih kombinacija definitivno je sat. Tom stylish dodatku podjednako su priklonjene žene i muškarci diljem svijeta.

Dok se neki odlučuju za jednostavnije verzije koje će pristajati uz bezbroj odjevnih komada, drugi pak sat smatraju prestižem i vole da se isti na ruci ističe svojim dizajnom, oblikom, bojom. O nakitu ćete vjerojatno razmisliti nekoliko puta prije nego što ga stavite na sebe, dok će vam sat biti modni suputnik u svakoj prilici.

Na službenoj web trgovini WATCH-A-PORTER pronašli smo satove poznatih svjetskih brendova koji su trenutno na popustu koji ne želimo propustiti.

Neke od ženskih marki koje smo istaknuli su CLUSE, Daniel Klein, Fossil, Guess, Esprit, Lee Cooper, Michael Kors, dok su nas u jednakoj mjeri osvojili i muški satovi Tissot, Nautica, Fossil, Vincero, MVMT, Daniel Klein i Seiko.

Donosimo naših TOP 20 favorita sa ‘spring salea’ čija je dodatna pogodnost i besplatna dostava:

Za detaljnije informacije o web trgovini WATCH-A-PORTER i trennutnoj akciji, posjetite njihovu službenu stranicu. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

OSVOJI VRIJEDAN TAG HEUER SAT!

Ako se pak želite okušati u nagradnom natječaju čiji je glavni dobitak jedan od odabranih Tag Heuer satova u vrijednosti od 7.000,00 kuna, klikom na LINK ispunite jednostavne uvjete i možda baš vi osvojite jedan od skupocjenih best-sellera.

Natječaj je otvoren do 19.04. u ponoć. Sretno!