FOTO by Jimmy Choo / Instagram @aceofshoe

Moda

Profinjene sandalice s ljubavnim motivima u kojima ćemo plesati do sitnih jutarnjih sati stižu u tri neodoljive nijanse!

Daria Lovrić 31. svibnja 2023.

Elegantna bijela, efektna ružičasta ili mint zelena? Koje su vaš favorit?

Iako se po vremenskoj prognozi možda tako ne čini, lipanj kuca na vrata, a mi već osjećamo miris soli u zraku i maštamo o odlasku na more. Osim kupanja u moru i sunčanja, nadolazeći period donosi najluđe ljetne partyje.

Bilo da se radi o rooftop partyjima, izlascima u klub ili beach barove potreban nam je poseban outfit koji će podići naše samopouzdanje i istaknuti nas u masi. Osim na odabir odjevnih komada, pažnju posvećujemo odabiru cipela koje će začiniti cijeli styling.

Jimmy Choo sandale sa srcima
Jimmy Choo sandale sa srcima

Jimmy Choo krasotice čista su perverzija!

Kao istinske zaljubljenice u cipele moramo priznati da često posjećujemo Jimmy Choo web u potrazi za novitetima i maštamo da ćemo si jednog dana priuštiti jedan par za kojim će se svi okretati. Jimmy Choo je poznati modni brend cipela koji se ističe atraktivnim dizajnom i upečatljivim izgledom koji ih čini prepoznatljivim diljem svijeta.

Jimmy Choo sandale sa srcima 2

Dosad smo već pisali o nekoliko različitih modela s predimenzioniranim mašnama i SAEDA primjercima, a sada je vrijeme da predstavimo još jedan par.

Jimmy Choo sandale sa srcima 3

Riječ je o Indiya modelu koji dolazi u čak tri različite boje – elegantnoj bijeloj, efektnoj ružičastoj ili mint zelenoj.

Jimmy Choo sandale sa srcima 4

Predivne krasotice stižu u dvije verzije – sandalama s višom petom od deset centimetara i natikačama koje krase remenčići, a koje upotpunjavaju srca s kristalnim ukrasima.

Naš favorit je par u mint zelenoj – jednoj od najpopularnijih metalik pastelnih nijansi. Ovaj će model unijeti dašak glamura u vaš outfit i istaknuti vas u masi.

Odlično će se uklopiti u ljetni outfit i naglasiti vašu preplanulu put koju god boju izabrali.