FOTO by Reserved

Moda

Profinjene i seksi – čipkaste hlače u indigo plavoj naš su adut za svečane prigode!

Daria Lovrić 17. veljače 2023.

Umjesto haljina i kombinezona biramo Reserved novitet u cvjetnom izdanju!

Kao i svake godine, proljetni period donosi nam mnoštvo proslava, što poslovnih, tako i privatnih. Raznorazni domjenci, vjenčanja, pričesti, krizme i rođendani obilježit će nadolazeći period stoga nije rano krenuti u potragu za chic odjevnim komadima.

Iako radi lakšeg kombiniranja češće odabiremo haljine i kombinezone, kada smo ugledali Reserved novitet promijenili smo mišljenje.

Reserved hlače spremne su za svaki event u vašem kalendaru!

Želite li i vi svoj svečani look začiniti drugačijim odjevnim komadom koji će vas istaknuti u masi, izaberite hlače – i to ne bilo kakve hlače. Unutar Reserved asortimana ugledali smo krasotice koje su savršena alternativa svečanim haljinama.

Riječ je o raskošnom cvjetnom modelu s guipure čipkom. Radi se o debljoj čipki izrađenoj od tkanine s visokim udjelom pamuka i cvjetnim uzorkom.

Ovaj elegantni primjerak ima široke nogavice i dolazi u IT nijansi – indigo plavoj. S obzirom na to da se radi o prozirnom materijalu, ovaj primjerak ima podstavu u pripadajućoj nijansi u stilu kratkih hlača stoga ne morate brinuti na koji ih način nositi.

Reserved čipkaste hlače u indigo plavoj boji
Reserved čipkaste hlače u indigo plavoj boji

Ove krasotice odlično će izgledati uz salonke i sandale s visokom potpeticom, a u nešto ležernijim varijantama spojite ih s balerinkama ili espadrilama.

Uz njih kombinirajte topove i košulje jednostavnog dizajna i klasičnih boja i nećete pogriješiti jer su one same za sebe dovoljno raskošne i upečatljive.

Ako su i vas oduševile, možete ih naručiti putem Reserved web trgovine, po cijeni od 89,99€ .