FOTO by Instagram @pamrich_style / @maanalchowdhury / @zarainspo2023

Moda

Profinjena odijela u upečatljivim nijansama odličan su izbor za dominaciju u svečanim prigodama

Daria Lovrić 08. veljače 2023.

Udobno, ženstveno i seksi – odlična alternativa svečanim haljinama!

Ženska odijela ne nose se više samo u poslovne svrhe nego ih sve češće biramo u svečanim varijantama, pa čak i casual prilikama.

Ona su udobna za nošenje i u njima se osjećamo nesputano i profinjeno što ih čini savršenom alternativom svečanim haljinama, posebice kada dolaze u upečatljivom izdanju.

Elegantno i upečatljivo odijelo kao alternativa haljinama

Odlučite li se na kupnju odijela, predlažemo vam da se poigrate odabirom zanimljivije boje i teksture. Jarke i upečatljive nijanse poput kobalt ili baby plave, narančaste, zelene, boje fuksije odličan su izbor za nadolazeći proljetni period.

Pretražujući web trgovine omiljenih brendova pronašli smo nekoliko očaravajućih modela koje vrijedi imati u omaru. U aktualnoj ponudi tako možete birati između različitih krojevima hlača poput užih nogavica, trapez ili culotte te strukiranih ili oversized blejzera.

U večernjim izdanjima odijelo iskombinirajte uz crop top i cipele s visokom potpeticom te clutch torbicom, u poslovnim prilikama uz košulje i loaferice, a za šetnju gradom i ispijanje kave na špici uz omiljeni par bijelih tenisica i T-shirt.

Neke od modela s cijenama škicnite niže u galeriji i pronađite svog favorita: