FOTO by Calzedonia

Moda

Probudite zavodnicu u sebi uz seksepilne Calzedonia hulahopke!

Mia Vodopija 24. studenoga 2021.

U njima nećete ostati neprimijećene…

Lijepe i kvalitetne hulahopke dobro pristaju većini outfita. Iako su se najlonke kratko vrijeme smatrale zastarjelom modom, u posljednjih nekoliko sezona vidjeli smo modne influencerice kako odvažno furaju prekrasne modele čarapa!

Dodavanje raznolikosti u vašu ladicu omogućit će vam stiliziranje svakog outfita na mnogo načina. Dostupan je širok raspon čarapa poput mrežastih, prozirnih čarapa, čvrstih zimskih čarapa ili onih u živim bojama koje će definitivno upasti u oči.

Kratke ili duge čarape, najlonke ili grilonke, one samostojeće ili pak termo… izbora je zbilja puno.

159,00 kn

Čarape iz Calzedonije su naš omiljen modni dodatak svih naših kombinacija sa suknjama ili haljinama ove jeseni i zime. Nisu tu samo da nas griju, one također vizualno izdužuju nogu kako bi doprinijele dugonogom izgledu vitke gazele.

159,00 kn

Ali…čarape nosimo i kada želimo malo više pažnje.

159,00 kn

Ako ste fan klasičnog stila, onda možete izabrati jednobojne čarape, a ako preferirate nešto modernije, hulahopke s mašnicama na crtu, s ukrasima ili sa zanimljivim seksepilnim printovima odlična su opcija.

159,00 kn

Neprozirne hulahopke s apliciranim detaljima od kristala, hulahopke od tila s gaćicama s efektom kože i baršunastom mašnom, zlatne hulahopke od tila s damast uzorkom, hulahopke s efektom longuette i uzorkom na čizme te hulahopke s flokiranim zebra uzorkom i efektom devoré naši su odabiri za vruće noći.

159,00 kn

U njima ćete probuditi zavodnicu u sebi i zagolicati maštu vašem partneru.