FOTO by Hunterboots.com

Moda

Probudite djevojčicu u sebi uz ove Mickey Mouse Hunter čizme i ruksak

Mia Vodopija 25. studenoga 2021.

Hunter i Mickey Mouse - apsolutno dobitna kombinacija!

Ako postoji jedna stvar kojoj se zbilja veselimo u ovo predblagdansko i blagdansko vrijeme, to je shopping! Neki će nas osuditi govoreći da smo površne, ali to nije istina.

Zašto su žene površne ako vole dodati nekoliko lijepih novih komada u svoju garderobu? Uostalom, mi same zarađujemo naš novac i potrošit ćemo ga kako želimo! Upravo zato volimo kupiti nekoliko ključnih komada bez kojih jednostavno ne možemo zamisliti dnevne kombinacije.

Nije tajna da je ovo kasnojesensko vrijeme hladno, kišno i sivo te da praktički živimo u debelim pufer jaknama, vunenim kaputima i pletenim favoritima kao što su debeli puloveri, džemperi i šareni kardigani.

Kada padne kiša, ne želimo smočiti naše lijepe kožne gležnjače, a pogotovo ne deblje tenisice… zato je tu Hunter kako bi nas zaštitio i osigurao suhoću čak i u ovom promjenjivom i prevrtljivom dobu.

€35.00
€100.00

Od toliko modela, boja i nijansi zna zaboljeti glava, ali mi se ne damo! Uvijek se dvoumimo koje ‘Hunterice’ odabrati jer je svaki model poseban na svoj način, no mislimo da smo napokon pronašle one savršene – Mickey Mouse Hunter kolekcija je naša nova ljubav!

€140.00
€140.00

Visoke crne i ružičaste čizme s malim Mickey Mouse logom, niske bijelo-crne čizme s Mickeyjevim osmijehom te Hunter i Disney logom, baš kao i ruksak i torbica za mobitel istog printa…

€65.00

Ako postoji nešto što nam vrati osmijeh na lice, ali nas i vrati u neka jednostavnija prošla vremena, to je definitivno lik Mickey Mousea. Sve navedene komade možete kupiti na Hunter stranici ili možete kliknuti na linkove ispod fotografija.